Sağlık-Sen Baykan İlçe ve İşyeri Temsilcisi Atandı.
08 Şubat 2021

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Baykan İlçe Temsilciliğine, Hastanemizde Satın Alma Sorumlusu olarak çalışan Nafiz Solmaz, Hastanemizin temsilciliğine ise Teknik Birim Sorumlusu Murat Dizmen atandı.
İl Başkanı Vesim Eviz ve beraberindekiler Hastanemizde Pandemi kuralları içinde yaptıkları mini bir tören ile ilçe temsilcisi Nafiz Solmaz ve İşyeri temsilcisi Murat Dizmen’e , Sağlık-Sen il başkanı Eviz tarafında temsilcilik belgelerini vererek Rozetlerini taktı.
Yapılan törenden sonra Sağlık-Sen Siirt il Başkanı Vesim Eviz ve beraberindeki il yönetimi, Baykan ilçe temsilcisi Nafiz Solmaz ve Hastane Temsilcimiz Murat Dizmen, Baykan Kaymakamı/Baykan Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç’u makamında ziyaret ederek ilçeye ve sağlık çalışanlarına verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Tunç’a teşekkür ederek kendisini tebrik ettiler.
Sağlık çalışanlarının yapmış olduğu ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kaymakam/Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Baykan halkı başta olmak üzere bütün vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmetini vermek için gece gündüz demeden hizmet yapmaya çalışan sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum, desteğimiz her daim sağlık çalışanlarımızın yanında olacaktır. İlçe halkıma hizmet eden her bir sağlık çalışanına canı gönülden teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum, ayrıca Sağlık-Sen il Başkanımız Sayın Eviz’e, yönetimine ve ilçe yöneticilerime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

• WhatsApp Image 2021-02-08 at 11.08.00.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-02-08 at 11.02.54.jpeg